Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları örgüsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların başlangıçlıca özellikleri dundaki gibidir:

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) üs amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki duman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu menfi koşulların başka katlara intikalini dikilmek yahut mümkün başüstüneğu derece geciktirmektir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara yaraşır biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında malumat ahzetmek muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Firmaların umumi olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; kötüda mevcut Garaj alegori iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı çizgi yangın kapısı amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma gibi faktörlere ilgilı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha mualla bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page